Yardım


İçerik:
1. Konu: Ön Belleği Temizleme.
2. Konu: Gerekli Programlar.
3. Konu: Hileler Çalışmıyorsa Yapmanız Gerekenler.


1. KONU: TARAYICI ÖNBELLEĞİNİ TEMİZLEME
GOOGLE CHROME 
CHROME MENÜSÜNÜ TIKLAYIN. (SAĞ ÜSTTE 3 TANE ALT ALTA ÇİZGİ)ARAÇLAR'I SEÇİN.TARAMA VERİLERİNİ TEMİZLE'Yİ SEÇİN.GÖRÜNTÜLENEN İLETİŞİM KUTUSUNDA, KALDIRMAK ISTEDİĞİNİZ BİLGİ TÜRLERİNİN ONAY KUTULARINI SEÇİN.SİLMEK İSTEDİĞİNİZ VERİLERİ SEÇMEK İÇİN ÜSTEKİ MENÜYÜ KULLANIN. HER ŞEYİ SİLMEK İÇİN EN BAŞTAN'I SEÇİN.TARAMA VERİLERİNİ TEMİZLE'Yİ TIKLAYIN.
MOZILLA FIREFOX 
FİREFOX PENCERESİNİN TEPESİNDEKİ FİREFOX MENÜSÜNE (WİNDOWS XP'DE ARAÇLAR MENÜSÜ) TIKLAYIN, ARDINDAN SEÇENEKLER MENÜSÜNE TIKLAYIN.GELİŞMİŞ PANELİNİ TIKLAYARAK SEÇİN.AĞ SEKMESİNİN ÜZERİNE TIKLAYIN.ÇEVRİM DIŞI DEPOLAMA KISMI İÇERİSİNDE, ŞİMDİ TEMİZLE SEÇENEĞİNE TIKLAYIN.SEÇENEKLER PENCERESİNİ KAPATMAK İÇİN TAMAM'A TIKLAYIN.
İNTERNET EXPLORER 
ARAÇLAR MENÜSÜNÜ TIKLAYIN. MENÜYÜ GÖREMİYORSANIZ MENÜLERİN GÖSTERİLMESİ İÇİN KLAVYENİZ DE ALT DÜĞMESİNE BASIN.TARAMA GEÇMIŞNİ SİL SEÇENEĞİNİ BELİRTİN.DOSYALARI SİL DÜĞMESİNİ TIKLAYIN.ONAY PENCERESİNDE EVET DÜĞMESİNİ TIKLAYIN.KAPAT DÜĞMESİNİ TIKLAYIN.

2. KONU: GEREKLI PROGRAMLAR

  • CHEAT ENGİNE 5.6.1 
HTTP://WWW.CHEATENGINE.ORG/DOWNLOAD.PHP
  • FIREFOX  (WEB TARAYICISI)
HTTP://WWW.MOZILLA.COM/EN-US/FIREFOX/
  • FİDDLER 2
HTTP://WWW.FIDDLER2.COM/FIDDLER2/VERSION.ASP  
  • GOOGLE CHROME (WEB TARAYICISI)
HTTPS://WWW.GOOGLE.COM/CHROME 

  • NETTEN DOSYA İNDİRECEĞİNİZ ZAMAN VİRUS TARAMASI YAPTIRIN: 
HTTP://WWW.VIRUSTOTAL.COM/


3. KONU: HILELER ÇALIŞMIYORSA

Merhaba arkadaşlar
bu yazıda hilelerin çalışmadığı durumda neler yapabileceğinizden bahsedeceğiz.
Öncelikle:
-  Facebook'a girdiğiniz zaman adres çubuğunda http önünde kilit işareti varsa güvenlik kısıtılamalarından dolayı web tarayıcınız hile yapmanıza izin vermez. Mozilla Firefox Web Tarayıcısı hile için daha uygundur. Gerekli Programlar başlığından indirebilirsiniz.
- Web Tarayıcınzın Ön Belleğini (Cache) boşaltmazsanız hileler çalışmaz
- Bazı durumlarda ise oyun yapımcıları hileleri saptadığı için oyuna yeni ayarlama yaparlar boyle durumlarda eski hileler çalışmaz hale gelir. HileTR olarak en güncel hileleri takip ettiğimiz için bundan en az şekilde etkilenmenizi sağlıyoruz.

0 yorum: